Nazi dövmesiyle tepki çeken kadın vekil, kararını verdi

TAKİP ET

Çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızan ve üçlü ilişki skandalıyla gündem olan ABD'li demokrat Katie Hill, Twitter hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Yardımcısıyla öpüşürken ve uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya sızan ABD'li kadın senatör Katie Hill, sessizliğini Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla bozdu.

En son adı üçlü ilişki skandalına karışan ve kasık bölgesindeki Nazi dövmesiyle dikkat çeken Demokrat Parti vekili Hill, Temsilciler Meclisi üyeliğini bırakacağını açıkladı.

İstifasını Twitter'dan duyuran kadın vekil, "Bu, hayatta yapmak zorunda kaldığım en zor şey ama seçmenlerim, toplumum ve ülkemiz için en iyisinin bu olduğuna inanıyorum" deyip istifa dilekçesinin görüntüsünü paylaştı.

32 yaşındaki Katie Hill'in çıplak fotoğrafları, ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Bikini bölgesindeki Nazi dövmesiyle çok konuşulan Hill'in, bazı fotoğraflarda uyuşturucu kullandığı da saptanırken, ABD'li senatörün adı başka bir skandala daha karıştı.

Kocası Heslep'in asistanlığını yapan Morgan Desjardins'ın saçlarını çıplak bir şekilde taradığı görülen kadın senatörün, kocası ve kocasının asistanı ile üçlü ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Kocası Kenny Heslep ve asistanıyla üçlü ilişkiye giren Hill'in, bu skandala, geçtiğimiz Ağustos ayında son verdiği belirtilirken, ABD ve İngiliz basını, Hill ve Heslep çiftinin daha önce de üçlü ilişkiler yaşadıklarını yazdı.

Dış basın, bu skandalın çift arasındaki yazışmalarla kanıtlandığını belirtti.

Öncesinde çıplak pozları yayınlanan Hill, fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul edip gönderen ve dağıtan kişiler hakkında şikayetçi olduğunu söylemişti. Ayrıca, koca Heslep'in 2016 yılında karısının çıplak fotoğrafını internetteki eş değiştirme sitelerinde paylaştığı ve fotoğrafların bu ortamda yayıldığı belirtildi.

Bir dönem Facebook'ta yaptığı ırkçı paylaşımlarla da gündeme gelen Hill, Trump'ın görevini kötüye kullandığını belirterek, ABD'li lidere soruşturma başlatılması gerektiği yönünde yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.