Nate Sestina, NBA Yaz Ligi'nde

TAKİP ET

Nate Sestina, NBA Yaz Ligi'nde, başlıklı haberin detayında; Yukatel Merkezefendi Belediyesi oyuncusu Nate Sestina, Utah Jazz tarafından Salt Like City NBA Summer League davet edildi.

Reklam
Reklam

Yukatel Merkezefendi Belediyesi oyuncusu Nate Sestina, NBA Yaz Lig’ine davet edildi. Utah Jazz takımında boy gösterecek olan oyuncu için Yukatel Merkezefendi Belediyesi, “3-6 Ağustos tarihlerinde Salt Like City’de düzenlenecek olan NBA Summer Leaguede oyuncumuza başarılar dileriz” açıklamalarında bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Nate Sestina, NBA Yaz Ligi’nde" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Nate Sestina, NBA Yaz Ligi’nde başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.