NASA'nın, bugün UFO'lar hakkında açıklama yapacağı haberi gündem konusu oldu!

TAKİP ET

CNN International'da yer alan bir habere göre; NASA, UFO'lar hakkında tarihi bir açıklama yapacağını duyurdu. Halka açık bir toplantı düzenleyen NASA, geçen yıl oluşturulan panelin çalışmalarını değerlendirdi. Bu toplantı, çevrimiçi olarak NASA'nın resmi hesaplarından izlenebiliyor.

Reklam
Reklam

NASA'nın geçen yıl kurduğu panel, 'tanımlanamayan hava olayları' olarak listelediği ve genellikle UFO olarak adlandırılan iddiaları incelemekle görevlendirildi. Panelin, önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen bir rapor öncesinde halka açık bir toplantı düzenlemesi önemli bir adımdır.

TARİHİ BİR AÇIKLAMA OLACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Toplantı sonrasında NASA, Bilim Misyon Müdürlüğü'nden Dan Evans, UAP bağımsız çalışma ekibi başkanı David Spergel ve UAP grubunun diğer üyelerini içeren bir telekonferans düzenleyecek. Bu etkinlik, tarihi açıklamanın yapılmasına zemin hazırlayacak.

UFO ARAŞTIRMALARI VE BELGELERİ DEĞERLENDİRİLECEK

NASA'nın tarihi açıklaması, UFO fenomeniyle ilgili araştırmaları ve bulguları içeren kapsamlı bir raporla birlikte gelmesi bekleniyor. Bu açıklama, uzay ajansının daha önceki tutumunun aksine, UFO'lar hakkında daha şeffaf bir yaklaşım benimsediğinin bir göstergesi olarak kabul edilebilir.