Müstakil ev alevlere teslim oldu

TAKİP ET

Müstakil ev alevlere teslim oldu, başlıklı haberin detayında; Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen ev yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangından ev küle dönerek kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Yangın, Sarayköy ilçesine bağlı Tosunlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; tek katlı müstakil evden henüz belirlenemeyen nedenden dolayı bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar yerini alevlere bırakırken çevredeki vatandaşlar durumu 112’ye bildirim. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri geceyi aydınlatan alevlere müdahale ederek kontrol altına aldı. Bir süre sonra soğutma çalışmaları tamamlanırken, ev kullanılamaz hale geldi.

Olay ile ilgili çalışma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Müstakil ev alevlere teslim oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Müstakil ev alevlere teslim oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.