Mustafa Pektemek ameliyat olacak

TAKİP ET

Mustafa Pektemek ameliyat olacak, başlıklı haberin detayında; Yukatel Kayserispor futbolcularından Mustafa Pektemek, yarın İstanbul'da burnundan ameliyat olacak.

Reklam
Reklam

Yukatel Kayserispor'un deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maçın ikinci yarısında burnuna aldığı darbe neticesinde sakatlanan Mustafa Pektemek bıçak altına yatacak. Bugün İstanbul'da tetkikleri yapılan Mustafa'nın burnunda kırık olduğu tespit edildi. Yarın özel bir hastanede ameliyat olacak olan Mustafa yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Mustafa Pektemek, bu sezon sarı kırmızılı forma ile 16 lig, 3 Türkiye Kupası maçında görev alırken 4 gol atıp 3 de asist yaptı.




Mustafa Pektemek ameliyat olacak başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Mustafa Pektemek ameliyat olacak başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)