Muhtarlara eğitim verildi

TAKİP ET

Muhtarlara eğitim verildi başıklıklı son dakika haberinde; DÜZCE(İHA) – Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Düzce'de bulunan köy ve mahalle muhtarlarına yönelik Kadına şiddetle mücadele farkındalık eğitimi verdi.

Reklam
Reklam

Düzce’de Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık eğitimleri devam ediyor. Daha önce bir çok kişi ve kuruluşa verilen eğitimler bu sefer Merkez Köy ve Mahalle muhtarlarına da verildi. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimi ŞÖNİM Müdürlüğü personeli Sosyolog Emine Barış verdi. Köy ve Mahalle muhtarlarının katılım sağladığı eğitim programında, muhtarlara Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığın nasıl oluşturulması gerektiği üzerine bilgiler verildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Muhtarlara eğitim verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Muhtarlara eğitim verildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.