Muharrem İnce Ordu'da

TAKİP ET

Muharrem İnce Ordu'da, başlıklı haberin detayında; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sel bölgelerinde incelemelerde bulunduktan sonra Ordu'ya geldi.

Reklam
Reklam

Köprübaşı mevkiinde vatandaşlarla buluşan İnce, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dünyada fındık üretiminin yüzde 65’inin Türkiye’de gerçekleştiğini söyleyen İnce, üreticinin bunun değerini alamadığını ifade etti. İnce, “Ama Allah’ın izni, milletin isteği ile Memleket Partisi’ni iktidar yaptığımızda çay ve fındık gereken değeri alacaktır” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce, açıklamalarının ardından Sırrı Paşa Caddesi üzerinde vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak, fotoğraf çektirdi. İnce, daha sonra Samsun’daki programlarına katılmak üzere kentten ayrıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Muharrem İnce Ordu’da" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Muharrem İnce Ordu’da başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.