Müftülükten Kaymakam Balcı'ya ziyaret

TAKİP ET

Müftülükten Kaymakam Balcı'ya ziyaret, başlıklı haberin detayında; Diyadin İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı'yı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi, Kaymakam Balcı’ya çiçek takdim etti. Müftü Arvasi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise ‘Peygamberimiz ve Vefa Toplumu’ olduğunu ifade ederek, hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgi verdi.

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı da Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek faaliyetler için başarı temennisinde bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Müftülükten Kaymakam Balcı’ya ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Müftülükten Kaymakam Balcı’ya ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.