Müftülük öğrencileri kampta buluşturdu
Müftülük öğrencileri kampta buluşturdu, başlıklı haberin detayında; Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Gençliğe Değer Projesi kapsamında gençlere yönelik Ara Dönem Gençlik Kampı düzenlendi.
Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen kampta, milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, kitap okuma gibi faaliyetler gerçekleştirildi.
Kapanış programında öğrencilerle bir araya gelen Sivas Valisi Salih Ayhan, Gençlerimize rehberlik ve önderlik etmek, ailelerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yapılan bu kampla, gelecek vadeden gençler yetiştirmek için çalışıyoruz dedi.Kampa katılan öğrencilere belge takdimi, kampta görev alan din görevlilerine ise plaketlerini takdim eden Ayhan, daha sonra gençlerle birlikte yemek yedi.Müftülük öğrencileri kampta buluşturdu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Müftülük öğrencileri kampta buluşturdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)