Müdür Karabaş, Bigadiç'e atandı

Müdür Karabaş, Bigadiç'e atandı, başlıklı haberin detayında; Erdek İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Bigadiç Emniyet Müdürlüğüne atandı. Müdür Karabaş'ın atanmasıyla boşalan kadroya Muş Emniyet Müdürlüğünden Serkan İnceöz atandı.

Erdek’e, bir yıl önce atanan Karabaş, daha önce üç yıl, Bandırma İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Karabaş’ın, iki yıldıza yükselip, terfien Bigadiç Emniyet Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Erdek’in yeni Emniyet Müdürü de belli oldu. Buna göre Erdek’e, Muş Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Serkan İnceöz atandı. İnceöz’ün, emniyet teşkilatında asayiş ve kaçakçılık alanları başta olmak üzere birçok alanda başarılı çalışmaları olduğu öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Müdür Karabaş, Bigadiç’e atandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Müdür Karabaş, Bigadiç’e atandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.