Mudanya sahilleri yeni görünümüne kavuşuyor
Mudanya sahilleri yeni görünümüne kavuşuyor, başlıklı haberin detayında; Mudanya Belediyesi, sorumluluk alanında kalan Altınkum, Eşkel, Mesudiye ve Eğerce sahillerinde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Yaz boyunca günübirlik ziyaretçilerin akınına uğrayan Mudanya sahillerinde bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahillerdeki duşlukları yeniledi. Vatandaşların daha temiz, düzenli ve bakımlı sahillerde vakit geçirebilmesi maksadıyla gerçekleştirilen yenileme ve temizlik çalışmaları kapsamında Altınkum’da 3, Eşkel’de 9, Mesudiye’de 6, Eğerce’de 7 adet duşluk montajı gerçekleştirildi. Eşkel ve Mesudiye sahillerinde duş sayısı artırılırken, boru hatları da çekildi. Vatandaşlara her zaman temiz ve sağlam sosyal donatılarla hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yaz boyunca plajlarda kullanılan, eskiyen donatıları yeniliyor, hemşehrilerimin sahillerimizden sağlıkla faydalanmaları için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Mudanya sahilleri yeni görünümüne kavuşuyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Mudanya sahilleri yeni görünümüne kavuşuyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.