Mudanya'da eşit eğitim ağı projesi tamamlandı - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Mudanya'da eşit eğitim ağı projesi tamamlandı, başlıklı haberin detayında; Mudanya Belediyesi, bilgisayar ve internet erişimine destek olmak maksadıyla açtığı online eğitim sınıflarının yanı sıra "Eşit Eğitim Ağı" projesinin kurulumunu tamamladı.

Reklam
Reklam

Park, meydan gibi belirli noktalarda kurulumu yapılan internet alt yapısı sayesinde, öğrenciler wifi seçeneğinden “Eşit Eğitim Ağı”na bağlanıp, ücretsiz olarak internete girebiliyor. Eğitimde fırsat eşitliğinin en güzel örneğini sergilediklerini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemiz genelindeki her bir öğrencinin bu hizmetten yararlanması için şehrin dört bir yanını internet ağıyla ördük. Söz verdiğimiz gibi bir projeyi daha hayata geçirdik. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

Türkyılmaz, park, meydan gibi belirli noktalarda kurulumu yapılan internet alt yapısı sayesinde öğrencilerin wifi seçeneğinden “Eşit Eğitim Ağı”na bağlanıp, ücretsiz olarak internete girebileceğini belirtti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Mudanya’da eşit eğitim ağı projesi tamamlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Mudanya’da eşit eğitim ağı projesi tamamlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.