Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı | Mucize Doktor 6. yeni bölüm fragmanı izle - fox tv

TAKİP ET

Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı izle yici ile ne zaman buluştu! Her bölümü merak ve heyecanla beklenen Mucize Doktor 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor 6. bölüm ile ilgili güncel fragman ve tanıtımlar için haberimizi takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?. Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. Mucize Doktor 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Mucize Doktor 6. bölüm fragmanında:
Ali; 'Kardeş olmak için aynı acıları çekmek gerek, bu bizi tam olmasa da kardeş gibi birşey yapmaz mı?, ne dersin?.' sözüyle iç dünyasını dışa vuruyor.

Her bölümü merak ve heyecanla beklenen Mucize Doktor 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Mucize Doktor yeni fragmanında:
Ali, karışık duygular içerisinde birinden hoşlanıp, hoşlanmadığı konusunda kararsızlığını belirtirken, en iyisi uzak durmak olduğunu benimsiyor olsada, o duyguların kendiliğinden olduğunu kendisinin karar veremediği cevabı ile karşılaşıyor.

Mucize Doktor yeni bölümleri her Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX ekranlarında.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, Perşembe FOX ekranlarında.