Mucize Doktor 28. bölüm (son bölüm izle) - Mucize Doktor 28. bölüm tek parça hd izle - 26 Mart 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 28. bölüm izle. FOX TV nin her Perşembe akşamı izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Mucize Doktor 28. yeni bölüm de yaşananlar,  Damla baş asistan olabilmek için Ferman ile konuşuyor. Ameliyatı başarılı geçen hasta oğluna olan sevgisini kaybetti. Ali'den babasına duygusal sözler. Ali ve Nazlı arasında romantik dakikalar. Nazlı'dan Ali'ye cesaretlendirme konuşması. Ferman, Ali'ye sözünü dinlemediği için kızıyor. 26 Mart 2020 de yayınlanan Mucize Doktor son bölüm izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 28. bölüm izle. FOX TV nin her Perşembe akşamı izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Mucize Doktor 28. yeni bölüm de yaşananlar, Damla baş asistan olabilmek için Ferman ile konuşuyor. Ameliyatı başarılı geçen hasta oğluna olan sevgisini kaybetti. Ali'den babasına duygusal sözler. Ali ve Nazlı arasında romantik dakikalar. Nazlı'dan Ali'ye cesaretlendirme konuşması. Ferman, Ali'ye sözünü dinlemediği için kızıyor. 26 Mart 2020 de yayınlanan Mucize Doktor son bölüm izleyebilir, Mucize Doktor 28. bölüm ile ilgili tüm gelişmeleri haber16.com sayfamızdan takip edebilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM

Mucize Doktor'un bu akşam yayınlanan 28. yeni bölümü de yaşananlar, Seçim hakkım olsa sizin babam olmanızı dilerdim. Gülin ve Güneş artık Kıvılcım'ın baskısından ne yapacağını bilemiyor. Hasta tüm riskleri göze alıp ameliyatı olmak istiyor. Ali vaka için ikna etme çabalarına pes etmiyor. Nazlı ameliyat sırasında Tanju'yu sinirlendirdi. Ali ameliyatı yapmak için kuruldan onay almalı. Nazlı, Ali'nin annesine onu sevmedikleri için tepki gösteriyor. Adil Hoca sonunda Tanju ile karşı karşıya. Damla, Ali'yi kıskanmaya devam ediyor. 

MUCİZE DOKTOR 28. SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLAYINIZ

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM

Mucize Doktor son bölüm de bu hafta yaşanan bazı olaylar ise şöyle gelişti, Hasta Ali'den başka bir yol bulmasını istedi. Tanju, Adil hocanın yerine geçebilmek için vicdanını yitirmiş! Ali yaptığı hareketlerle Ferman'ın kalbini kırıyor. Ali baban buraya ölmeye geldi. Hastanın kalbi çok zayıf. Damla ve Nazlı tam birbirine girecekken acil vaka geliyor. Ali babasının öldüğünü sanıyor. Adil Hoca, Hikmet'e gitmekte serbestsin dedi. Kalbi duran hastayı hayata döndürdüler. Damla ve Nazlı'nın bulduğu çözüm hastayı kötü etkiledi! Ali ve Nazlı sarılarak yatıyorlar ama Ali babasını kurtarmaktan vazgeçmiyor. 

MUCİZE DOKTOR 28. SON BÖLÜM FULL İZLE

Mucize Doktor izle: Tanju, Adil hocayı sıkıştırıyor. Damla baş asistan olabilmek için Ferman ile konuşuyor. Ameliyatı başarılı geçen hasta oğluna olan sevgisini kaybetti. Ali'den babasına duygusal sözler. Ali ve Nazlı arasında romantik dakikalar. Nazlı'dan Ali'ye cesaretlendirme konuşması. Ferman, Ali'ye sözünü dinlemediği için kızıyor. Mucize Doktor son bölüm izle.

26 Mart 2020, Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 28. bölüm full izle'yebilir, Mucize Doktor son bölüm (izle) ilgili tüm gelişmeleri haber16.com sayfamızdan takip edebilirsiniz.