Mucize Doktor 17. bölüm full - Mucize Doktor son bölüm full izle : 9 Ocak 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 17. bölüm izle! 2 haftalık bir aranın ardından tekrardan sevenleri karşısına çıkan Mucize Doktor son bölüm yayınlandı. Mucize Doktor 17. bölüm de bu hafta; Ali ve Nazlı arasında ki karmaşık olaylar yerini daha anlaşılabilir duygulara bırakıyor. Hastane de ise ilginç bir vakanın gelmesi ise farklı bir heyecanı yaşatıyor. Yapışık ikizleri ayırma operasyonu herkesi heyecanlandırıyor. 9 Ocak 2020, FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 17. son bölüm full tek parça izleyin...

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 17. son bölüm full izle. 9 Ocak 2020 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 17. bölüm de bu hafta; 2 haftalık bir aranın ardından tekrardan sevenleri karşısına çıkan Mucize Doktor son bölüm yayınlandı. Mucize Doktor son bölüm de bu hafta; Ali ve Nazlı arasında ki karmaşık olaylar yerini daha anlaşılabilir duygulara bırakıyor. Hastane de ise ilginç bir vakanın gelmesi ise farklı bir heyecanı yaşatıyor. Yapışık ikizleri ayırma operasyonu herkesi heyecanlandırıyor. 

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜM FULL İZLE

Ali ve Nazlı arasında ki karmaşık olaylar yerini daha anlaşılabilir duygulara bırakıyor.   Adil Hoca, Ali ile telefonda görüşürken, Nazlı'nın durumunu fark ediyor ve Ali'ye "Birşey var Nazlı'nın halinde biraz karışık geldi bana ama, acaba Nazlı'da senden hoşlanıyor olmasın" diyor. Adil Hoca'nın bu açıklaması karşısında Ali'nin şaşkınlığı ve heyecanı gözlerinden okunuyor. Nazlı ise kendi duygularının farkına varıyor, fakat ne yapacağını bilmiyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FULL İZLE

Hastane de ise ilginç bir vakanın gelmesi ise farklı bir heyecanı yaşatıyor. Yapışık ikizleri ayırma operasyonu herkesi heyecanlandırıyor. Nazlı ile arasındaki ilişkinin duygusal bağını fark eden Ali ise, "Başkalarının kalbini anlıyorum, ama kendi kalbime bir çare bulamıyorum" sözüyle çaresizliğini dile getiriyor. Nazlı ise Ali'den hoşlandığını fark ederek; "Ben Ali'den hoşlanıyorum, ben ne yapacağım" diyerek gözü yaşlı bir şekilde arkadaşında teselli buluyor. Ali, cesaretini toplayarak Nazlı'ya lunaparka gitmeyi teklif ediyor. Ali'nin teklifini kabul eden Nazlı ve Ali arasında duygusal anlar yaşanırken, ikinin birbirlerine karşı hissettiği duyguları belirttikleri itiraflar ise uzun zamandır beklenen sahne. 

MUCİZE DOKTOR 17. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Mucize Doktor yeni bölümleri her Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX TV ekranlarında. 9 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan yeni bölüm, Mucize Doktor 17. son bölüm full izlemek için tıklayınız.