Mucize Doktor 16. bölüm izle (son bölüm full tek parça izle) : Ali; "Canım yanıyor, bana neler oluyor", Nazlı, Ali'ye olan duygularını sorguluyor - 26 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 16. bölüm de; Nazlı, Ali konusunda kendini sorguluyor. Hasta olan arkadaşının kocası, Nazlı'dan yardım istiyor. Tek böbrekle doğan hasta ağır yaralanma geçirdiği için böbreği alınmak zorunda kalıyor. Ali, Nazlı'ya karşı olan hislerini ortaya çıkarıyor, Ali; "Canım yanıyor, bana neler oluyor" Mucize Doktor 16. son bölüm 26 Aralık 2019, Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlandı.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 16. bölüm (son bölüm) de; Nazlı, Ali konusunda kendini sorguluyor. Hasta olan arkadaşının kocası, Nazlı'dan yardım istiyor. Tek böbrekle doğan hasta ağır yaralanma geçirdiği için böbreği alınmak zorunda kalıyor. Mucize Doktor 16. bölüm (yeni bölüm) 26 Aralık 2019, Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX TV ekranlarında yayınlandı. 

MUCİZE DOKTOR 16. SON BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor yeni bölüm de; Hastanede kavga etmeme kararı alan Demir ve Açelya konuşmanın ardından kavga ediyor. Ferman hoca ve Dr. Ela arasın daki çekişme tatlı bir hal de devam ediyor. Nazlı ile arasında ki garip durumu fark eden Ali, bu duruma bir hayli şaşırıyor. Neler olup bittiği konusun da hiç bir fikri olmayan Ali, bu süreçte nasıl davranacak...? 

MUCİZE DOKTOR 16. SON BÖLÜM FULL İZLE

Arkadaşı için Ferman Hoca'dan yardım isteyen Nazlı, ameliyata girip giremeyeceğinin kararını veriyor. Nazlı, Ali konusunda kendini sorguluyor. Hasta olan arkadaşının kocası, Nazlı'dan yardım istiyor. Tek böbrekle doğan hasta ağır yaralanma geçirdiği için böbreği alınmak zorunda kalıyor. Beliz ve Ferman arasında ki gerginlik son noktaya ulaşıyor.

MUZİCE DOKTOR 16. BÖLÜM İZLE

Ali, Nazlı'nın başkası ile yemeğe çıkacağını öğrenince duygularını sorguluyor. Adil Hoca ile hüznünü paylaşan Ali, canının yandığı, kalbine birşey sapladığını dile getiriyor. İlk defa böyle duyguları yaşan Ali kendisine neler olduğunu anlamaya çalışıyor. 

Mucize Doktor 16. son bölüm full tek parça, 26 Aralık 2019 akşamı FOX ekranlarında yayınlandı.