Mucize Doktor 15. bölüm izle - Mucize Doktor son bölüm full tek parça izle - 20 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 15. son bölüm de; Yine farklı bir vaka hastaneye geldi. Kalbi karnında kıza doktorlarımız yardım edebilecek mi? Adil Hoca, Selvi Hemşireyi geceye davet etti ancak beklemediği bir cevap alacak. Ali üzgün bir şekilde baloda ne kıyafet giyeceğini düşünüyor. Nazlı ise geleceği için çok mutlu. 19 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 15. bölüm ile ilgili güncel gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Mucize Doktor 15. bölüm de; Yine farklı bir vaka hastaneye geldi. Kalbi karnında kıza doktorlarımız yardım edebilecek mi? Adil Hoca, Selvi Hemşireyi geceye davet etti ancak beklemediği bir cevap alacak. Ali üzgün bir şekilde baloda ne kıyafet giyeceğini düşünüyor. Nazlı ise geleceği için çok mutlu. 

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜM İZLE

Yine farklı bir vaka hastaneye geldi. Kalbi karnında kıza doktorlarımız yardım edebilecek mi? Adil Hoca, Selvi Hemşireyi geceye davet etti ancak beklemediği bir cevap alacak. Ali üzgün bir şekilde baloda ne kıyafet giyeceğini düşünüyor.

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜM FULL İZLE

Nazlı ise geleceği için çok mutlu. Ali gördüğü vaka karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Tanju, Ali'yi zorla ikna ettirmesini bildi. Ferman ve Ela'nın tanışması biraz gergin geçti.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM İZLE

Kıvılcım iletişim yeteneklerini Ferman üzerinde kullanıyor. Ali kalabalıkları sevmiyor ve hastanenin bağış gecesi etkinliği var. Açelya, Demir'den kavalyesi olmasını istiyor. İkili bu ara birbirleirne iyice ısındı. Kıvılcım geceye Ali'nin mutlaka gelmesini istiyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FULL İZLE

FOX TV ekranlarında 19 Aralık 2019, Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor 15. bölüm full tek parça izlemek için tıklayınız.