Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı - Mucize Doktor 14. yeni bölüm fragmanı izle - Ali, Ferman Hoca'ya sarılmanın mutluluğunu yaşıyor.

TAKİP ET

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile izleyici ekrana kilitleyen Mucize Doktor 14. yeni bölüm fragmanı nda, Ali ve Ferman hocayı birbirlerine sarılırken görüyoruz. Ali bu duruma bir hayli şaşkın olsa da, çok mutlu olduğu gözüküyor.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. FOX TV'nin her bölümü heyecanla izlenen dizisi Mucize Doktor 14. bölüm yeni fragman da; Ali ve Ferman hocayı birbirlerine sarılırken görüyoruz. Ali bu duruma bir hayli şaşkın olsa da, çok mutlu olduğu gözüküyor.

MUCİZE DOKTOR 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Mucize Doktor bu haftaki yeni fragmanı nda; Ferman hoca ile ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Ferman hoca Ali'ye sevgi ve minnetle teşekkür ederken, eşi ise olanları gizlice izliyor. Ferman hoca küçük bir kızın ellerini öperken gözüküyor. Ferman hoca, Ali'ye "ama sen bambaşka birşeyi başardın, kimsenin yapamadığı şeyi yaptın, bu olayı unutacaksın ve kimseye söylemeyeceksin" sözlerini tembihliyor.

MUCİZE DOKTOR 14. YENİ FRAGMAN İZLE

Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor 14. yeni bölümü 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında.

MUCİZE DOKTOR 14. BÖLÜM FRAGMANI