Mucize Doktor 13. bölüm izle - Mucize Doktor 13. son bölüm full tek parça izle : Beklenmeyen öpücük ile Ali kendini kaybediyor - 5 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 13. bölüm yayınlandı. FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Mucize Doktor son bölüm de; Ali, bayan hastasını muayene ederken, hastanın içinde bulunduğu duygusal boşluk beklenmedik birşeye sebep oluyor. Hasta, Ali'yi dudağından öpüyor, o sırada hastanın kocası, bu durumu görüyor. Hiç beklenmedik şekilde başkası tarafından öpülen Ali kendini kaybediyor. 5 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 13. bölüm (yeni bölüm) ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor 13. son bölüm izleyici ile buluştu. Mucize Doktor yeni bölümde bu hafta; Ali, bayan hastasını muayene ederken, hastanın içinde bulunduğu duygusal boşluk beklenmedik birşeye sebep oluyor. Hasta, Ali'yi dudağından öpüyor, o sırada hastanın kocası, bu durumu görüyor. Hiç beklenmedik şekilde başkası tarafından öpülen Ali kendini kaybediyor. Hasta yakınları ise Ali'yi suçlayarak, Ali için kötü bir plan yapıyorlar.

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Heyecan ve aksiyonun bitmediği hastane de Ali'yi bekleyen yep yeni olaylar yaşanıyor. Ali, Ferman Hoca ile birlikte elinden yaralanan bir hastanın yanına gidiyorlar. Ferman hoca hastanın operasyona alınmasını istediği anda, tepkileri sıradışı olan başka bir çocuk kontrolden çıkıyor. Ortalığı bir anda birbirine katan hastanın yakını olan çocuğu Ali sakinleştirmek için uğraşırken, yüzüne darbe alıyor. Yüzüne aldığı darbe ile neye uğradığını şaşıran Ali, çocuğa sakinleştiri verilmesini istiyor.

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Ali, eli kesik hasta ve kendini kaybeden çocuğuna yardımcı olmak için düşüncelerini ifade ediyor. Ferman hoca buna şiddetle karşı çıkarken, Ali çocukluğunda ki kötü bir anıyı hatırlıyor. Ferman hoca, çok net bir şekilde, Bir daha o aile ile konuşmamasını dile getiriyor. 

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Ali, dokunma testi yapıyor. Önce arkadaşlarına dokunmak için çaba gösteren Ali başarısız olunca, duygularını Nazlı ile paylaşıyor. Nazlı duruma anlayış göstererek, Ali ile birbirlerine sarılıyorlar. Bir hayli duygusal olarak yakınlaşan ikilinin mutlulukları gözlerinden okunuyor.

5 Aralık 2019 'da FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 13. bölüm full tek parça izlemek için tıklayınız.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM İZLE