Mucize Doktor 11. bölüm izle - Mucize Doktor 11. yeni bölüm izle (son bölüm full tek parça izle) 21 Kasım 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Mucize Doktor 11. son bölüm yayınlandı. FOX'un 21 Kasım 2019 Perşembe akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Mucize Doktor 11. bölüm de; Ferman Hoca, yanıldığını Ali'ye itiraf ediyor. Ali'nin cerrahiye geri dönmesini istiyor ve Ali kabul ediyor. Mutluluktan ayakları yerden kesilen Ali, derhal arkadaşlarının yanına koşuyor. Mucize Doktor 11. yeni bölüm ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Mucize Doktor 11. bölüm izle yici ile buluştu. 21 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor son bölüm de; Ferman Hoca, yanıldığını Ali'ye itiraf ediyor. Ali'nin cerrahiye geri dönmesini istiyor ve Ali  kabul ediyor. Mutluluktan ayakları yerden kesilen Ali, derhal arkadaşlarının yanına koşuyor. Nazlı bu haber karşısında Ali'ye sarılmak istede kendini zor tutuyor. Diğer arkadaşları da bu habere çok seviniyor.

MUCİZE DOKTOR 11. BÖLÜM İZLE - (TIKLAYINIZ)

Mucize Doktor 11. bölüm de; Ali'nin geri dönüşüne eğlence tertip ederek, herkesin doya doya gülüp eğlendiği ortam buluşması yaşanıyor. Nazlı ve Ali arasında baş başa geçen romantik bir konuşma da daha da yakınlaşıyorlar. Nazlı'nın cesur bir şekilde Ali'nin omzuna başını yaslamasına Ali bir hayli şaşkın vaziyete düşüyor.

MUCİZE DOKTOR 11. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Mucize Doktor 11. yeni bölüm izle; Ali, geri dönüşü ile birlikte Kadın dizisinin Bahar'ı oğlunu apar topar hastaneye kaldırıyor. Ali, Bahar'a dikkat kesilerek, yanına doğru gidiyor. Başka bir vaka da ise hastaneye getirilen bir bebeğe şiddet uygulandığı ortaya çıkıyor. Gerilim içerisinde Ali kendini kaybediyor. Bahar ile Ali arasında ki samimi konuşma da Bahar'ın mutluluğu gözlerine yansıyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor yeni bölümleri her Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısında. 21 Kasım 2019 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor 11. bölüm full tek parça izlemek için tıklayınız.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE