MSB:"Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 5 PKKYPG'li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

TAKİP ET

MSB:"Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 5 PKKYPG'li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.", başlıklı haberin detayında; MSB:"Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 5 PKK/YPG'li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

Reklam
Reklam




MSB:Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 5 PKKYPG'li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan MSB:Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 5 PKKYPG'li terörist, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)