MSB "Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatının" görüntülerini paylaştı

TAKİP ET

MSB "Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatının" görüntülerini paylaştı, başlıklı haberin detayında; Milli Savunma Bakanlığı, Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatı'nın devam ettiğini bildirdi. Tatbikata ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Milli Savunma Bakanlığı, Ege Denizi’nin uluslararası suları ile hava sahasında gerçekleştirilen Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatı’nın görüntülerini paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatı, Ege Denizi’nin uluslararası suları ile hava sahasında planlandığı gibi başarıyla devam ediyor” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"MSB “Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatının” görüntülerini paylaştı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan MSB “Anadolu Yıldızı-2021 Arama Kurtarma Tatbikatının” görüntülerini paylaştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.