Motosiklette ruhsatsız tüfek ele geçirildi

TAKİP ET

Motosiklette ruhsatsız tüfek ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yanında ruhsatsız tüfekle gezen motosiklet sürücüsü polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Olay, Dinar ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye gezen Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler durumundan şüphelendikleri bir motosikleti durdurdu. Motosikletin yanında tüfek olduğunu fark eden ekipler yaptıkları sorgulamada tüfeğin ruhsatsız olduğunu tespit etti. Ardından tüfeğe el koyan ekipler sürücü M.Ç.’yi ise gözaltına aldı.

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Motosiklette ruhsatsız tüfek ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Motosiklette ruhsatsız tüfek ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.