Motosiklet panelvan araçla çarpıştı: 2 yaralı

TAKİP ET

Motosiklet panelvan araçla çarpıştı: 2 yaralı, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ta panelvan araçla çarpışan motosikletteki 2 genç yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, akşam saatlerinde Kozlu ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, karşı şeride geçmek isteyen motosiklet ile panelvan araç çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan gençler B.B. (19) ile B.B. (19) yaralandı. Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahaleleri yapılan gençler ZBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. Gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Motosiklet panelvan araçla çarpıştı: 2 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Motosiklet panelvan araçla çarpıştı: 2 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.