Monaco Prensesi Charlene hastaneden taburcu edildi

Monaco Prensesi Charlene hastaneden taburcu edildi, başlıklı haberin detayında; Monako Prensi II. Albert'ın eşi Prenses Charlene kulak, burun ve boğaz enfeksiyonu nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Monegasque Sarayı tarafından dün yapılan açıklamada, Monako Prensi II. Albert’ın Güney Afrikalı eşi Prenses Charlene’in geçtiğimiz çarşamba günü baygınlık geçirmesinin ardından hastaneye kaldırıldığı ifade edilmişti. Prenses Charlene’in hastaneden taburcu edildiği duyuruldu. Kulak, burun ve boğaz enfeksiyonu için tedavi gördüğü belirtilen Prenses Charlene’in sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. 2000 Olimpiyat Oyunları’nda Güney Afrika için yüzen Charlene, Monako Prensi II. Albert ile 2011 yılında görkemli bir törenle evlenmişti.

Öte yandan Prens II. Albert, Prens III. Rainier ve onunla evlenmek için aktrisliği bırakan Grace Kelly’nin oğlu. Grace Kelly, 1982’de bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Monaco Prensesi Charlene hastaneden taburcu edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Monaco Prensesi Charlene hastaneden taburcu edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.