Mobil ekipten inşaat işçilerine aşılama

TAKİP ET

Mobil ekipten inşaat işçilerine aşılama başıklıklı son dakika haberinde; Düziçi Devlet Hastanesi'nin inşaatında çalışan işçiler mobil ekiplerce aşılandı.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerinde aşı uygulamasının başlayacağı açıklamalarının ardından mobil ekipler, yerinde Covid-19 aşı uygulamasına başladı. Düziçi ilçesinde devlet hastanesi inşaatında çalışan işçilere mobil ekiplerce aşılama çalışması yapıldı. Düziçi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alper Akdağ, toplu aşılamaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Hastane inşaatında çalışan işçilere aşılama yapıldığını belirten Akdağ, “Düziçi Devlet Hastanesi’nin inşaatına geldik, ekiplerimiz yerinde aşı yapıyor. Sanayi sitesi gibi işçilerin yoğun olduğu yerlerde de planlamamızı yaptık. Her gün birkaç yere gidip aşılayacağız. Hem hastanelerin yükünü azaltacağız hem de hizmet aksamayacak. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız mümkün olduğu kadar erken aşı olsunlar ki ülke olarak bu salgını yenelim” diye konuştu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Mobil ekipten inşaat işçilerine aşılama" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Mobil ekipten inşaat işçilerine aşılama" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.