Mısır'da klinikte oksijen tüpü patladı: 14 yaralı

TAKİP ET

Mısır'da klinikte oksijen tüpü patladı: 14 yaralı, başlıklı haberin detayında; Mısır'da bir klinikte bulunan oksijen tüpünün patlaması sonucu 14 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Mısır’ın başkenti Kahire’nin kuzeyindeki Beheira Valiliği’nde yer alan Damanhour’daki bir klinikte oksijen tüpü patladı. Patlama sonucu klinikte yangın çıkarken, 14 kişi yaralandı. Kliniğin bulunduğu binadaki 4 dairenin ağır hasar aldığı ifade edilirken, sivil savunma ekiplerinin müdahalesi sonucu klinikte bulunan diğer oksijen tüplerinin patlamasının engellendiği bildirildi.

Klinikte meydana gelen patlama anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından anbean kaydedilirken, patlama sonrası çevredekilerin mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için seferber olduğu görüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Mısır’da klinikte oksijen tüpü patladı: 14 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Mısır’da klinikte oksijen tüpü patladı: 14 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.