Mısır'da 10 katlı binada yangın: 3 yaralı

TAKİP ET

Mısır'da 10 katlı binada yangın: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Mısır'da 10 katlı bir binada meydana gelen yangında 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeydoğusundaki Nasr kentindeki 10 katlı bir binada bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen yangında 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sivil savunma ekibi, itfaiye, ambulans ve güvenlik gücü sevk edildi. Büyük maddi hasara yol açan yangın, kısa süre sonra kontrol altına alındı.

Yaralılar yakın bölgelerdeki hastanelere sevk edilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Mısır'da 10 katlı binada yangın: 3 yaralı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Mısır'da 10 katlı binada yangın: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)