Minik güreşçiler Milli takım seçmelerine katıldı

TAKİP ET

Minik güreşçiler Milli takım seçmelerine katıldı başıklıklı son dakika haberinde; Simav Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü'nden iki minik güreşçinin, Antalya'da düzenlenen Milli takım sporcu belirleme seçmelerine katıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, 11-12-13 yaş minikler grekoromen Milli takım ve spor eğitim merkezleri rezerv sporcu kadro belirleme seçmelerine Simav’dan 2 sporcunun katıldığını belirtti. Sapmaz, “Antalya’da yapılacak olan 11-12-13 yaş minikler grekoromen Milli takım ve spor eğitim merkezleri rezerv sporcu kadro belirleme seçme müsabakalarına katılıyoruz. Milli güreşçi ve güreş antrenörümüz Cabir Koca yönetiminde, Simav halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü güreşçilerimizden 38 kiloda Yusuf Beki, 52 kiloda Ali Özdemir mücadele edecekler. Minik güreşçilerimize ve antrenörümüz Cabir Koca’ya başarılar diliyoruz” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Minik güreşçiler Milli takım seçmelerine katıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Minik güreşçiler Milli takım seçmelerine katıldı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.