Minik Bahar yatak bazasına sıkışarak hayatını kaybetti

TAKİP ET

Minik Bahar yatak bazasına sıkışarak hayatını kaybetti, başlıklı haberin detayında; Amasya'da 6 yaşındaki Bahar Karadayı evde yatak bazasına sıkışıp boğuldu.

Reklam
Reklam

Bu yıl başladığı okulundan Şeyhcui Mahallesi’ndeki evinin yolunu tutup sokakta bir süre oynadıktan sonra odasında yatak bazasına sıkışan Bahar Karadayı’yı hareketsiz halde yakınları buldu.

Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Haldun ve anne Dilek Karadayı gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze Şeyhcui Mahallesi’nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Minik Bahar yatak bazasına sıkışarak hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Minik Bahar yatak bazasına sıkışarak hayatını kaybetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.