Minik Aybüke'nin hayali gerçekleştirildi
Minik Aybüke'nin hayali gerçekleştirildi, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki Aybüke Okutucu, hayalinin polis kıyafeti giymek olduğunu söylemesi üzerine İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk harekete geçerek minik kızın hayalini gerçekleştirdi.
Ünye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk tarafından trafik polisi kıyafeti giydirildikten sonra hayalinin gerçekleştirilmesinden dolayı teşekkür için Ünye Kaymakamı Ayhan Işık’ı ziyaret eden minik Aybüke, yaşadığı mutluluğu ise herkesle paylaştı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Minik Aybüke’nin hayali gerçekleştirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Minik Aybüke’nin hayali gerçekleştirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.