Milli yüzücü Burcunaz Narin'den madalya sözü

TAKİP ET

Milli yüzücü Burcunaz Narin'den madalya sözü başıklıklı son dakika haberinde; Malatyalı milli yüzücü Burcunaz Narin, Avrupa Gençler Şampiyonası'ndan madalya ile döneceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Yüzmede pek çok Türkiye dereceleri elde ederek Milli takıma katılma hakkı kazanan Malatyalı sporcu Burcunaz Narin, 22-25 Temmuz tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak olan Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’na katılacak. Şampiyona için hazırlıklarına yoğun şekilde devam eden Narin, hedefini madalya almak olarak belirlediğini vurguladı. Hazırlıklardan kalan zamanlarda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan’ı makamında ziyaret eden milli yüzücü Burcunaz Narin, Avrupa Gençler Şampiyonası’ndan madalya ile döneceğini belirtti.
Kayhan ise genç milli yüzücüye başarılar diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Milli yüzücü Burcunaz Narin’den madalya sözü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Milli yüzücü Burcunaz Narin’den madalya sözü" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.