Milli sporcuya trafikte tartıştığı adamdan silahlı saldırı!

TAKİP ET

Milli sporcu Cenk İldem'in trafikte tartıştığı bir vatandaşımız tarafından silahlı saldırıya uğradı az önce haber merkezime ulaştı. Haber16 olarak araştırmalarımıza başladık ve sizlere en doğruyu bilgiyi vermek için olay yerine direkt olarak ulaşmaya çalışıyoruz.

Reklam
Reklam

Grekoromen sporcu ve ülkemizde de vatandaş tarafından sevilen Cenk İldem trafikte tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Henüz tartışmanın neden başladı ve niye silahlı saldırıya kadar uzandığı bilinmiyor. Milli sporcumuz tartışığı kişiler tarafından bacağından vurularak yaraladılar. Olay yerine çok sayıda emniyet personeli gönderdildi ve olay araştırılıyor. Milli sporcumuz olay yerine gelen sağlık araçları ile en yakın hastaneye götürüldü.

RİO OLİMPİYAT OYUNLARINDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMIŞTI

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 98 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçimizin başarısıyla bizde mest olmuştuk. Milli sporcumuz Cenk İldem'in dün gece trafikte yol verme yüzünden bir olaya karıştığı bilgisine ulaştık. Tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve durumu iyi olduğu öğrenilen milli sporcumuzun şikayetçi olacağı biliniyor.

MİLLİ SPORCUMUZ AMELİYATA ALINACAK

İki bacağından da yaralanan grekoromen güreşçinin sağlık aracı ile hastaneye kaldırıldığı ve kaldırıldığı hastanede sağlık durumunun da iyi olduğu tarafımıza ulaştı. İstanbul'da bir hastanede tedavisi süren milli güreşçinin ameliyat olacağı doktorları tarafından basına servis edildi. Detaylar geldiğinde sizlere en güncel bilgiyi vereceğiz.