Milli Savunma Bakanı Akar, Afganistanlı mevkidaşı ile görüştü

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Akar, Afganistanlı mevkidaşı ile görüştü, başlıklı haberin detayında; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan Savunma Bakanı Bismillah Khan Mohammadi ile telefonda görüştü.

Reklam
Reklam

Bakan Hulusi Akar, Afganistan Savunma Bakanı Mohammadi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkiler, bölgesel güvenlik durumu ile Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı’na ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Bakan Akar, Türkiye ve Afganistan’ın tarih boyunca karşılaştıkları zorluklar karşısında dayanışma gösterdiği, Türkiye’nin uzun süredir Afgan kardeşlerinin huzuru ve refahı için faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, Sn. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye’nin Afgan halkı istediği sürece yanlarında olmaya devam edeceği, Afganistan’da barış sürecinin canlı tutulmasının önemli olduğunu ifade etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Milli Savunma Bakanı Akar, Afganistanlı mevkidaşı ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Milli Savunma Bakanı Akar, Afganistanlı mevkidaşı ile görüştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.