Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü, başlıklı haberin detayında; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı'nda ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile görüştü.

Reklam
Reklam

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargah’ında Afganistan, Rusya, Çin ve NATO-AB ilişkileri gibi konuları ele almak üzere NATO Savunma Bakanları bir araya geldi. Türkiye’yi temsilen toplantılara katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, toplantı öncesinde ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilecek olan G20 Liderler Zirvesi öncesinde olumlu gündem oluşturulması için ayrıntılı bir görüşme yapılmasının gerekliliğinin ele alındığı bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.