Milletvekili Toprak'tan vergi kanunu değerlendirmesi

TAKİP ET

Milletvekili Toprak'tan vergi kanunu değerlendirmesi, başlıklı haberin detayında; AK Parti Adıyaman Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Muhammed Fatih Toprak, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Muhammed Fatih Toprak, “TBMM genel kurulunda kabul edilen vergi düzenlemesi ile, çiftçi ve esnaflarımıza yönelik çok olumlu bir adım atılmıştır. ’’Değişikliğin reform niteliğinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Toprak, “AK Parti milletvekillerimizin imzasını taşıyan vergi kanunlarında değişiklik yapan teklifimizi TBMM genel kurulunda yasalaştırdık. Küçük esnafımız ve çiftçimiz başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren vatandaşlarımızı ilgilendiren düzenleme ile yıllık cirosu 240 bin liranın altında olan mükellefler de gelir vergisinden muaf tutulacaktır. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Milletvekili Toprak’tan vergi kanunu değerlendirmesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Milletvekili Toprak’tan vergi kanunu değerlendirmesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.