Milletvekili Fırat, hastanede babaların Babalar Günü'nü kutladı

TAKİP ET

Milletvekili Fırat, hastanede babaların Babalar Günü'nü kutladı başıklıklı son dakika haberinde; AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, hastanede tedavi gören babaların Babalar Günü'nü kutladı.

Reklam
Reklam

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çeşitli rahatsızlıklarla tedavi gören hastaları ziyaret eden Milletvekili Halil Fırat, burada bulunan babaların Babalar Günü’nü kutladı. Hastalara Allah’tan acil şifalar dileyerek hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milletvekili Fırat, hastaların sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Milletvekili Fırat, hastanede babaların Babalar Günü’nü kutladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "Milletvekili Fırat, hastanede babaların Babalar Günü’nü kutladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.