Milas'taki Hava Meydan Komutanlığı yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağlıyor

TAKİP ET

Milas'taki Hava Meydan Komutanlığı yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağlıyor, başlıklı haberin detayında; Milli Savunma Bakanlığı, Milas'taki Hava Meydan Komutanlığının yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağladığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Milli Savunma Bakanlığının, Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Milas’taki Hava Meydan Komutanlığımız, tüm imkan ve kabiliyetleri ile bölgedeki yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağlıyor” ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Milas’taki Hava Meydan Komutanlığı yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağlıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Milas’taki Hava Meydan Komutanlığı yangın söndürme çalışmalarına kesintisiz destek sağlıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.