Mihalıççık yollarında çalışmalar sürüyor

TAKİP ET

Mihalıççık yollarında çalışmalar sürüyor, başlıklı haberin detayında; Yoğun kar yağışıyla beyaza bürünen Mihalıççık'ta ekipler yolların kapanmaması için küreme çalışmaları yapıyor.

Reklam
Reklam

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrasında ilçe beyaza büründü. İlçedeki yoğun kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Araç ve yaya yollarında buzlanma meydana geldi. Gece eksi 15, gündüz eksi 9 dereceyi gören ilçede köy yollarının kapanmaması adına çalışmalar yapıldı. Belediye ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kepçe ve kamyonlarla yollarda biriken karlara müdahale etti.




Mihalıççık yollarında çalışmalar sürüyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Mihalıççık yollarında çalışmalar sürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)