MHP lideri Bahçeli, Beşiktaş tarafından gönderilen imzalı forma için teşekkür etti

TAKİP ET

Son dakika 'POLİTİKA' kategorisinde yer alan habere göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş JK tarafından gönderilen imzalı forma için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Şampiyon Beşiktaşımızın, şahsına gönderdiği Teknik Direktör ve futbolcuları tarafından imzalı forması dolayısıyla teşekkür etti. Sergen Hocamıza ve futbolculara başarı dileklerini hassaten iletti” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"MHP lideri Bahçeli, Beşiktaş tarafından gönderilen imzalı forma için teşekkür etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "MHP lideri Bahçeli, Beşiktaş tarafından gönderilen imzalı forma için teşekkür etti" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.