MHP İl Başkanları Toplantısı ikinci gününde devam ediyor
MHP İl Başkanları Toplantısı ikinci gününde devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki İl Başkanları Toplantısı, ikinci gününde 2023 seçimleri gündemi ile devam ediyor.
MHP'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı, ikinci gününde devam ediyor. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda iç ve dış gündeme dair değerlendirmeler yapılacak. Toplantının ana gündeminde ise 2023 seçim sürecine dair çalışmaların olması bekleniyor.
MHP İl Başkanları Toplantısı ikinci gününde devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.02.2022 tarihinde POLİTİKA haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. POLİTİKA haberleri kategorisinde yer alan MHP İl Başkanları Toplantısı ikinci gününde devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)