MHP İl Başkan Yardımcısı Zazaoğlu'nun kardeşinin düğünü miting havasında geçti

TAKİP ET

MHP İl Başkan Yardımcısı Zazaoğlu'nun kardeşinin düğünü miting havasında geçti, başlıklı haberin detayında; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Ekrem Zazaoğlu'nun kardeşi Süleyman Fidanay önceki gece yapılan muhteşem düğün ile Çiğdem Arslan'la dünya evine girdi.

Reklam
Reklam

Adeta miting havasında yapılan düğüne MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp ile MHP il ve ilçe yönetimi, kamu kurum ile kuruluş temsilcileri Zazaoğlu’nu kardeşinin düğününde yalnız bırakmadı. Yüzlerce davetlinin katıldığı düğünde MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp nikah şahitliği yaptı. Kayaalp yaptığı konuşmada evli çiftlere mutluluklar diledi.

Düğün yapılan nikah töreni sonrası davetlilerin halay çekmesi ve oyun oynamasının ardından sona erdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"MHP İl Başkan Yardımcısı Zazaoğlu’nun kardeşinin düğünü miting havasında geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan MHP İl Başkan Yardımcısı Zazaoğlu’nun kardeşinin düğünü miting havasında geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.