MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Türkiye ve tüm İslam ülkeleri ortak iradeyle kenetlenip dökülen kanların durması, Gazze yıkımının sonlanması; aksi halde siyasi, ekonomik ve askeri her türlü insani müdahalenin devreye alınmasıyla ilgili tavır ve tu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Türkiye ve tüm İslam ülkeleri ortak iradeyle kenetlenip dökülen kanların durması, Gazze yıkımının sonlanması; aksi halde siyasi, ekonomik ve askeri her türlü insani müdahalenin devreye alınmasıyla ilgili tavır ve tutumu dünyaya ilan etmelidir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye ve tüm İslam ülkeleri ortak iradeyle kenetlenip dökülen kanların durması, Gazze yıkımının sonlanması; aksi halde siyasi, ekonomik ve askeri her türlü insani müdahalenin devreye alınmasıyla ilgili tavır ve tutumu dünyaya ilan etmelidir.


İHA