Metruk binada çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi

TAKİP ET

Metruk binada çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'ta metruk binada çıkarılan yangın itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre yangın sabah saatlerinde Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişiler metruk bir binada yangın çıkardı. Bir anda dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.




Metruk binada çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Metruk binada çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)