Metrelerce yüksekliğe çıkıp ölümü göze alarak hırsızlık yaptı

TAKİP ET

Metrelerce yüksekliğe çıkıp ölümü göze alarak hırsızlık yaptı başıklıklı son dakika haberinde; Siirt'te bir hırsız, 2 yıl önce kapanan özel bir hastanenin dış cephesindeki kaplamaları almak için metrelerce yüksekliğe çıktı. Şahsın ölümle burun buruna geldiği hırsızlık anı cep telefonu kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, kent merkezi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan ve iki yıl önce kapanan hastane binasının 5. katına çıkan bir şahıs, ölümü göze alarak duvara monte edilen parçaları sökmeye başladı. Durumu gören çevredeki bir vatandaş yaşanan olayı cep telefonuna kaydetti. Bu durumdan rahatsız olan çevre esnafı yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"Metrelerce yüksekliğe çıkıp ölümü göze alarak hırsızlık yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Metrelerce yüksekliğe çıkıp ölümü göze alarak hırsızlık yaptı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.