Metin'siz hayatım böyle geçiyor

TAKİP ET

Ayrılıp ayrılmadıkları kelimenin tam anlamıyla "yılan hikayesine" dönen Adriana Lima - Metin Hara aşkının şu andaki durumu da geleceği de belirsiz.

Reklam
Reklam

Bu arada Adriana Lima'nın da günlerinin nasıl geçtiği, Hara ile görüşüp görüşmediği merak ediliyor. Lima'nın özel hayatıyla ilgili bundan daha fazla merak edilen nokta ise iddia edildiği gibi beyzbol oyuncusu eski sevgilisi Julian Edelman'a geri dönüp dönmediği. Adriana Lima ise bu konuda merak edilen hiçbir şeye kesin bir yanıt vermiyor, yorum yapmıyor. Sosyal medya sayfasında birçok paylaşım yapsa da "gönül işleri" hakkında en ufak bir ipucu bile vermekten kaçınıyor.

Gelin bir bakalım Adriana Lima, Metin Hara ile ilişkilerinin kopma noktasına geldiği ileri sürülen günden bu yana neler yapmış, neler yaşamış. Metin Hara ile Adriana Lima'nın sosyal medya sayfalarında aynı paylaşımı yaptıkları gün, herkes onların ilişkilerindeki sorunları çözdüğünü ve yeniden bir araya geldiklerini düşünmüştü. Ama sonra her ikisi de sessizliğe gömüldü.

14 Şubat Sevgililer Günü bu konuda iyi bir ipucu verecekti, o gün beklendi. Fakat o gün Lima, arkadaş grubuyla çıktığı akşam yemeğinden paylaşımlar yaptı. O grup içinde Metin Hara yoktu. Lima, Sevgililer Günü'nde kendi fotoğraflarını paylaşıp "kendi kendinizin sevgilisi olun, önce kendinizi sevin" mesajını verdi.

Daha sonra Lima, kendini tamamen işlerine verdi. Önce Berlin'de podyuma çıktı. Tanıtım yüzü olduğu spor giyimi firmasının defilesinde şarkıcı Nicole Scherzinger ile birlikte podyumda yürüdü. Ardından Oscar öncesi törenler geldi. Bunlardan bazılarına da konuk olarak katıldı Adriana Lima.

Hollywood For Science gala gecesinin de en çok dikkat çeken konuklarından biri oldu. Bunun en önemli nedeni yaptığı her zamankinden farklı göz makyajıydı. Adriana Lima daha sonra Oscar gecesi görüntülendi. Vanity Fair'in geleneksel partisinin konuğuydu Lima. Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli kıyafetiyle son derece şıktı. Hatta o gece hamburger yemesi bile olay oldu. Bu arada Lima ile Hara'nın ayrılmadığı hatta Lima'nın Hara'ya "gel evlenelim" dediği iddiaları ortaya atıldı. Ama bu konudan da bir daha ses çıkmadı.

  Adriana Lima iseSonra Daily Front Row ödül gecesinde yine kameralar karşısındaydı. Victoria's Secret ile yıllardır sürdürdüğü çalışmalar hakkında duygusal açıklamalar yaptı. yine sosyal medya sayfalarından işiyle ve arkadaşlarıyla ilgili paylaşımlar yapmayı sürdürdü.

Lima geçen hafta bir çekim için New York'taydı. Tanıtım yüzlerinden biri olduğu firma için ünlü meslektaşlarıyla birlikte kamera karşısına geçti. Adriana Lima, Metin Hara ile ayrılık iddialarının ortaya atılmasından kısa bir süre önce eski eşi Marko Jaric ile birlikte görüntülendi. Miami'deki Brezilya Konsolosluğu'na giden çift resmi işlemler yaptı. Ama Lima bu konuda sorulan soruları da yanıtlamadı. Geçen yıl en tecrübeli modeli olduğu Victoria's Secret'tan ayrılığı olay olan Adriana Lima, sosyal medyayı da düzenli olarak kullansa da özel hayatıyla ilgili hiçbir ipucu vermemeyi sürdürüyor. İşleriyle ilgili paylaşımlar yapan Lima, belli ki bu konuda yaşadığı gelişmeleri kendine saklamayı tercih ediyor.

BACKGRID USA, BACKGRID UK, INSTAGRAM