Metin Diyadin: "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı"

TAKİP ET

Metin Diyadin: "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı", başlıklı haberin detayında; Altınordu maçının ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Maçta geriye düşmemize rağmen reaksiyon verip iyi mücadele ettik. Hepimiz adına böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı" dedi.

Reklam
Reklam

TFF 1. Lig’in 5. haftasında konuk ettiği Altınordu’yu 3- 2 mağlup eden Gençlerbirliği’nde maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Teknik Direktör Metin Diyadin, “Lig başlangıcı itibariyle galibiyet alamadan bu maça çıkmıştık. Takım olma adına da böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyunculara düşünce anlamında, beraber hareket etme anlamında mücadele etmemiz gerektiğini konuştuk. Maçta da geri düşmemize rağmen reaksiyon verip iyi mücadele ettik. Hepimiz adına böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızın gösterdiği mücadele, geri dönüş ve reaksiyon için hepsini tebrik ederim” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Metin Diyadin: “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Metin Diyadin: “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.