Metin Diyadin: "2 puan kaybettik"

TAKİP ET

Metin Diyadin: "2 puan kaybettik", başlıklı haberin detayında; SAMSUN (İHA) – Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, 3 puanı hak ettikleri Samsunspor maçında 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Deplasmanda Samsunspor ile karşılaşan Gençlerbirliği, 3 puanı son dakikalarda yediği golle kaçırdı. 2-2 biten maçın ardından açıklamalarda bulunan Diyadin, karşılaşmayı değerlendirdi.

“3 puan hak ettiğimiz maçta 2 puan kaybettik”

İyi oynamalarına rağmen son dakikalarda gelen gole engel olamadıklarına değinen Metin Diyadin, “Oyuncularımıza rakibin zaaflarını anlatmıştık. Çok doğru oynadığımızda gol pozisyonuna gireceğimizi biliyorduk. Özellikle kontra ataklarla nitekim bol pozisyon bulduk. Maçın ilk yarısı bizim lehimize 3-1 veya 4-1 gibi bitmesi gerekirdi. İkinci yarının başında biraz Samsunspor’un baskısı olsa da yine birçok pozisyon bulduk. Dakika 70-75’e geldiğinde normalde maçın 3-1 veya 4-1 gibi bir skora gelmesi ve maçın bitmesi lazımdı. Bu tip goller kaçırdığımız zaman bu ligde son dakika sürpriz goller olabiliyor. Bunun için çok üzgünüz. Gol pozisyonu olarak çok pozisyona girdik. Oyunu disiplini oynadık ve planladığımız gitti her şey. Hak ettiğimiz maçta 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Metin Diyadin: “2 puan kaybettik”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Metin Diyadin: “2 puan kaybettik” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.