Mesut Bakkal: "Ayağa kalkacağımıza inanıyorum"

Mesut Bakkal: "Ayağa kalkacağımıza inanıyorum", başlıklı haberin detayında; Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 5-0 yenildikleri Samsunspor maçının ardından, ayağa kalkacaklarını belirtti.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında 5-0 kaybettikleri Samsunspor maçının ardından maç sonu basın toplantısında konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, ağır bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

Ayağa kalkacağımıza inanıyorum

Maç sonu karşılaşmayı değerlendiren Mesut Bakkal, Samsunspor'u tebrik ederim. Yediğimiz ilk 2 gol yeni yeni kafayı kaldırmaya çalışan takım için kötü oldu. Savunmada çok hata yaptık. Orta sahada top tutamadık. Ummadığımız bir maç oldu. Bu maçları çok oynadık. Göreve geldiğimden veri ilk mağlubiyetimizi aldık. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Buradan ayağa kalkacağımıza ve daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sonraki maçlarda galibiyetler alacağımızı düşünüyorum dedi.




Mesut Bakkal: Ayağa kalkacağımıza inanıyorum başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 20.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Mesut Bakkal: Ayağa kalkacağımıza inanıyorum başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)