MESKİ personelinden kan bağışı desteği

TAKİP ET

MESKİ personelinden kan bağışı desteği, başlıklı haberin detayında; Kızılay'ın kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan ve duyarlılıklarını bir kez daha ispatlayan Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü personeli, kan bağışı desteğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Salgının ardından azalan kan bağışlarını artırmak için vatandaşlara çağrıda bulunan Türk Kızılayı’na bir destek de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü çalışanlarından geldi. Kızılay’ın kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan MESKİ personeli, kan bağışı desteğinde bulundu.

Kızılay’ın 10 bağışa bronz, 25 bağışa gümüş, 35 bağışa altın madalya, 45 ve üzeri bağışa ise plaket verdiği kampanyada, düzenli olarak kan bağışında bulunan MESKİ çalışanları da bronz ve gümüş madalya almaya hak kazandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"MESKİ personelinden kan bağışı desteği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan MESKİ personelinden kan bağışı desteği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.